общо взето работата е че може да хвърлиш маса пари и нерви и да си окипазиш колата накрая.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво ви е мнението за ламбото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщениеВиж, не искам да те убидя нито теб нито твоят приятел, но със сигорност пантите са правени от някой стругар нищо общо със специално направени панти, но цената е.... това което ме интересува но със сигорност не са евтини
Comment
-
Aз съм на мнение, че ако се използват качествени материали и има кой да направи кадърно цялата работа, резултатът ще е отличен.
Въпросът е, че за да се изпълнят тези условия, ще трябват доооооста парички.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщениеПантите бяха закупени специални за това на цена около 1000 лв, а дали са били правени от стругар, немисля
Ами съжалявам за това, че са излезли неспулучливи пантитеSpin City!
Comment
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
леле само не прави грешката да си взимаш от ebay че ще сажъляваш много. Него казвам просто тъка или да съм чул от някъде а съм виждал. Направени са от некакъв достра странен материал които няма да издържи и врата на кокошарник. Нещо като ламарина беше ..............
Comment
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениелеле само не прави грешката да си взимаш от ebay че ще сажъляваш много. Него казвам просто тъка или да съм чул от някъде а съм виждал. Направени са от некакъв достра странен материал които няма да издържи и врата на кокошарник. Нещо като ламарина беше ..............GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщениеЦАМ-най-загубения вид алуминии,чупи се на малки шупли4ки и няма пластичност.Лесен е за леене в калъп,за това го използват навсякъдеОгледала и дръжки на врати предимно
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеПолзват го навсякъде където не е жизненоважно да е здравОгледала и дръжки на врати предимно
GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщениеИ тъй като твоите машинки на стъклата,още на са се счупили,и не ти го и пожелавам,разбира се...та и те са от Цам,и са меки като салам....едни тъпи звезди,които после направих от стомана и не са мръднали,а и зъбчатото рамо е от цамА относно стоманените преди близо 2 години за първи път правихме такива и още са здрави
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Последно има ли ламбо врати за Алфа Ромео ГТВ 1999 година да си сложа и да могат да се отварят нормално и нагоре?Много е зор излизането и влизането в колата особено ако си паркирал на тясно,а и е много красиво да се отварят нагоре.Искам хубави панти за хубаво ново ГТВНе правя махленски тунинги,но повече от 3000лв не мисля да давам! Най-добре е нещо за към 1500-2500лв,има ли такива оферти и места в България където да ги правят?
Стругари и самозвани майстори няма смисъл да ми препоръчвате
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщениеПоследно има ли ламбо врати за Алфа Ромео ГТВ 1999 година да си сложа и да могат да се отварят нормално и нагоре?Много е зор излизането и влизането в колата особено ако си паркирал на тясно,а и е много красиво да се отварят нагоре.Искам хубави панти за хубаво ново ГТВНе правя махленски тунинги,но повече от 3000лв не мисля да давам! Най-добре е нещо за към 1500-2500лв,има ли такива оферти и места в България където да ги правят?
Стругари и самозвани майстори няма смисъл да ми препоръчвате
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение.... Не правя махленски тунинги,но повече от 3000лв не мисля да давам! Най-добре е нещо за към 1500-2500лв....
... по-добре 1400кг железо от колкото 50кг после дори и да го издадеш, ще си по-надалавера...Spin City!
Comment
-
Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщениемен ако питаш купи си още една за тия пари
... по-добре 1400кг железо от колкото 50кг после дори и да го издадеш, ще си по-надалавера...
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение...Като седна в тази кола сърце не ми дава да и опъна ръчната....
за ръ4ната те разбирам.. цък http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450gy250_784633.jpg кола близка до съвършенството, НО ина4е си прав не е като останалите правите да се 4устваш жив и аз ще помагам с намирането на 4итави панти за алфа като цяло...Spin City!
Comment
Comment