Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за ламбото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

общо взето работата е че може да хвърлиш маса пари и нерви и да си окипазиш колата накрая.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
      Виж, не искам да те убидя нито теб нито твоят приятел, но със сигорност пантите са правени от някой стругар нищо общо със специално направени панти, но цената е.... това което ме интересува но със сигорност не са евтини
      Пантите бяха закупени специални за това на цена около 1000 лв, а дали са били правени от стругар, немисля
      Lexus Is200
      Honda CBR 600 F4i

Comment

Aз съм на мнение, че ако се използват качествени материали и има кой да направи кадърно цялата работа, резултатът ще е отличен.
        Въпросът е, че за да се изпълнят тези условия, ще трябват доооооста парички.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
          Пантите бяха закупени специални за това на цена около 1000 лв, а дали са били правени от стругар, немисля

Ами съжалявам за това, че са излезли неспулучливи пантите
          Spin City!

Comment

http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_d...oors&_osacat=0
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

леле само не прави грешката да си взимаш от ebay че ще сажъляваш много. Него казвам просто тъка или да съм чул от някъде а съм виждал. Направени са от некакъв достра странен материал които няма да издържи и врата на кокошарник. Нещо като ламарина беше ..............
              Alfa Romeo GTV

Comment

Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщение
                леле само не прави грешката да си взимаш от ebay че ще сажъляваш много. Него казвам просто тъка или да съм чул от някъде а съм виждал. Направени са от некакъв достра странен материал които няма да издържи и врата на кокошарник. Нещо като ламарина беше ..............
                ЦАМ-най-загубения вид алуминии,чупи се на малки шупли4ки и няма пластичност.Лесен е за леене в калъп,за това го използват навсякъде
                GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
                  ЦАМ-най-загубения вид алуминии,чупи се на малки шупли4ки и няма пластичност.Лесен е за леене в калъп,за това го използват навсякъде
                  Ползват го навсякъде където не е жизненоважно да е здрав Огледала и дръжки на врати предимно
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Ползват го навсякъде където не е жизненоважно да е здрав Огледала и дръжки на врати предимно
                    И тъй като твоите машинки на стъклата,още на са се счупили,и не ти го и пожелавам,разбира се...та и те са от Цам,и са меки като салам....едни тъпи звезди,които после направих от стомана и не са мръднали,а и зъбчатото рамо е от цам
                    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
                      И тъй като твоите машинки на стъклата,още на са се счупили,и не ти го и пожелавам,разбира се...та и те са от Цам,и са меки като салам....едни тъпи звезди,които после направих от стомана и не са мръднали,а и зъбчатото рамо е от цам
                      Не бъди сигурен че моите са от цам А относно стоманените преди близо 2 години за първи път правихме такива и още са здрави
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Последно има ли ламбо врати за Алфа Ромео ГТВ 1999 година да си сложа и да могат да се отварят нормално и нагоре?Много е зор излизането и влизането в колата особено ако си паркирал на тясно,а и е много красиво да се отварят нагоре.Искам хубави панти за хубаво ново ГТВ Не правя махленски тунинги,но повече от 3000лв не мисля да давам! Най-добре е нещо за към 1500-2500лв,има ли такива оферти и места в България където да ги правят?
                        Стругари и самозвани майстори няма смисъл да ми препоръчвате

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
                          Последно има ли ламбо врати за Алфа Ромео ГТВ 1999 година да си сложа и да могат да се отварят нормално и нагоре?Много е зор излизането и влизането в колата особено ако си паркирал на тясно,а и е много красиво да се отварят нагоре.Искам хубави панти за хубаво ново ГТВ Не правя махленски тунинги,но повече от 3000лв не мисля да давам! Най-добре е нещо за към 1500-2500лв,има ли такива оферти и места в България където да ги правят?
                          Стругари и самозвани майстори няма смисъл да ми препоръчвате
                          Има един маниак в Истанбул, при него ходят всякакви паралии с какви ли не лачени коли, така че там няма шано-мано. Цената му за GTV е 1600 лв. Ако си сериозен ще ти уредя "час". Направи си сметка колко ще ти стъпи с пътя и хотела, ако няма къде да спиш
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

.... Не правя махленски тунинги,но повече от 3000лв не мисля да давам! Най-добре е нещо за към 1500-2500лв....
                            мен ако питаш купи си още една за тия пари

... по-добре 1400кг железо от колкото 50кг после дори и да го издадеш, ще си по-надалавера...
                            Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
                              мен ако питаш купи си още една за тия пари

... по-добре 1400кг железо от колкото 50кг после дори и да го издадеш, ще си по-надалавера...
                              Братле не може всичко в живота ти да опира до пари и тарикатлък,аз искам да си направя ламбо врати,защото ми харесват и защото ми е удобно,не защото не мога да си взема някакви таратайка или по-скъпа кола вместо ГТВ.ГТВ-то за мен е нещо от рода на ферари,ламборгини,липсват му само вратите нагоре,ксенон,може би някакви уникални джанти и нищо друго,никакви селски тунинги и т.н.Тази кола е дизайнерски шедъовър,кола близка до съвършенството в удоволствието което ти създава когато я караш и гледаш.Като седна в тази кола сърце не ми дава да и опъна ръчната и така да вляза в паркинга а с други коли съм го правил.ГТВ-то не е ламарина а шедъовър!

Comment

...Като седна в тази кола сърце не ми дава да и опъна ръчната....
                                е ама голяма лигня съм..... извиняваите за спама

за ръ4ната те разбирам.. цък http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450gy250_784633.jpg кола близка до съвършенството, НО ина4е си прав не е като останалите правите да се 4устваш жив и аз ще помагам с намирането на 4итави панти за алфа като цяло...
                                Spin City!

Comment

Working...
                                X